0731359669 / 0757503943 / (Lu - Vi 8.30 - 16.30)
0731359669 / 0757503943 / (Lu - Vi 8.30 - 16.30); Mai multe date gasiti in subsolul paginii.

Mobilier cu design modern si inovator, Fabricat in Romania!

Suntem o echipa tanara si ambitioasa. Producem fotolii PufRelax inca din 2011 si am crescut de la an la an, am invatat de la voi, din sfaturi si critici, din greseli sau pur si simplu din experienta, incercand sa imbunatatim in continuu produsele, sa marim gama, sa acoperim toate necesitatile si gusturile.

Fotoliile Pufrelax se impart in doua mari categorii principale:

  1. Umplute cu un amestec de fulgi de burete normal si memory
  2. Umplute cu granule virgine de polistiren expandat

Diferentele esentiale intre cele doua tipuri de fotolii sunt:

- in sensul confortului oferit, cele cu burete avand castig de cauza :); acestea sunt atat de confortabile incat daca adormi pe un King Size, poti dormi linistit pana dimineata, sansele sunt sa te trezesti mai odihnit decat pe patul tau obisnuit!

- in sensul spatiului ocupat, cele cu granule fiind mai economicoase din acest punct de vedere

- cele cu burete nu mai trebuiesc completate sau reumplute vreodata cu burete, spre deosebire de cele cu granule de polistiren care trebuie recompletate din cand in cand, pentru ca perlele de polistiren se taseaza cu timpul, reducandu-si volumul.

Modelele de fotolii care sunt umplute cu fulgi de burete, sunt concepute cu o saltea interioara care la nevoie se transforma intr-un pat generos, husa exterioara fiind din material textil, detasabila.

Modelele de fotolii umplute cu granule virgine de polistiren (nu polistiren tocat) se fac fie din imitatie de piele, fie din material textil sau material special pentru exterior. Umplutura lor este de calitate premium, in general folosim granule de polistiren de o densitate de 13.5 Kg/mc, fara urme de polistiren tocat care lasa urme de praf si chiar particule mai mari prin casa.

Materialele din care sunt realiazate fotoliile puf se impart in 3 categorii:

  1. Imitatie de piele (Piele ecologica si Piele poliuretanica)
  2. Materiale textile – rezistente dar moi, pufoase si placute la atingere
  3. Materiale de exterior – dublu peliculizate, prin care sa nu treaca apa si care sunt si rezistente la expunerea la razele solare si temperaturi mai scazute sau mai ridicate

Ele sunt atent alese, astfel incat sa fie de calitate buna sau foarte buna si mai ales sa fie prietenoase la atingere, intrucat suprafata de contact cu pielea in cazul fotoliilor PufRelax este mai mare decat la un fotoliu sau o canapea clasica.

In concluzie, noi incercam sa aducem un plus in casa ta, gradina sau curtea ta, in viata in general, oferindu-ti o gama de produse variata, capabila sa acopere orice nevoie de relaxare bine meritata.

                Un om relaxat este un om fericit!

Va multumim,

Echipa PufRelax

Click pentru a conversa pe WhatsApp