0731359669 / 0757503943 / (Lu - Vi 8.30 - 16.30)
0731359669 / 0757503943 / (Lu - Vi 8.30 - 16.30); Mai multe date gasiti in subsolul paginii.

Mobilier cu design modern si inovator, Fabricat in Romania!

Politica de retur

Am fost intrebati de-a lungul timpului foarte rar ce-i drept ( :) ) care este politica noastra de retur.

Ei bine.. putem sa o rezumam in cateva cuvinte, in felul urmator:

Nu iti (mai) doresti produsul nostru la tine in casa? Contacteaza-ne si se rezolva. Chiar si daca au trecut luni de zile, noi suntem deschisi spre a rezolva orice situatie!

Ai incredere!

Mihai Dicu, manager general Pufrelax.

0723642996

 

In mod concret:

Schimbare / Returnarea Produselor

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese.

Daca nu sunteti multumiti de produsele primite aveti termen de 100 zile calendaristice in care le puteti schimba sau returna fara niciun cost suplimentar doar daca produsul are defecte de fabricatie constate in aceasta perioada de 100 zile

In schimbul produsului, va returnam banii sau puteti alege un alt produs!

Costul schimbului de produse este de 25 RON.

Trebuie doar sa anuntati telefonic la numerele: 0731359669 sau 0757503943 sau sa ne contactati prin e-mail la adresa: office@pufrelax.com

Inainte de a schimba / returna, trebuie sa va asigurati ca produsul indeplineste urmatoarele conditii:

1. Produsul nu prezinta semne de uzura sau mirosuri improprii.

2. Produsul este ambalat corespunzator (in doi saci de protectie din folie, de preferat ambalajul original in care ati primit produsul).

3. Odata cu returnarea produselor trebuiesc returnate si eventualele cadouri primite.

ATENTIE!

Pentru a beneficia de schimb/retur gratuit pentru eventualele defecte de fabricatie este obligatoriu sa lucram prin firma de curierat. Altfel, costurile generate de schimb/retur vor fi suportate si platite inainte, de catre dumneavoastra.

- Coletele vor fi RETURNATE prin Curier Rapid, la adresa: Strada Burebista nr 4, Hala C6, Craiova, Dolj.

Va rugam sa faceti o fotografie, produsului: prima cu produsul ambalat si a doua cu agentul Sameday sau NemoExpress, masina etc. sau orice alta varianta doresti prin care sa putem demonstra (la nevoie) faptul ca produsul a fost predat/ambalat corespunzator si in stare buna. Acestea le veti trimite pe adresa office@pufrelax.com de indata ce ati predat curierului, coletul.

- Contravaloarea produselor returnate va fi restituita in fiecare zi de vineri prin virament bancar: din contul nostru direct in contul dvs. situatie in care trebuie sa ne transmiteti prin email la office@pufrelax.com: Cont IBAN, banca si NUME TITULAR CONT bancar.

Comisioanele generate / percepute de catre banca dumneavoastra vor fi suportate de catre dumneavoastra.

SCHIMBUL PRODUSELOR

- Schimbul sau returul produsului este de 25 RON.

- Daca noul produs are un pret mai mare decat cel returnat, va trebui sa achitati curierului, diferenta de pret.

 - Daca noul produs are un pret mai mic decat cel comandat initial, va vom restitui diferenta in CONTUL dumneavoastra bancar, (caz in care va rugam ca odata cu produsul returnat sa ne transmiteti in colet sau pe emailul office@pufrelax.com datele complete ale contului dumneavoastra).

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile noastre mentionate mai sus, iar in cazul in care aveti nelamuriri, va rugam sa ne contactati telefonic la numerele:

0731359669 sau 0757503943